Kw-logo-smaller

Kylie Minogue - Fever - CD Review

Kylie Minogue - Fever - CD Review - Reviewed by Kidzworld on Dec 27, 2006
( Rating: 3 Star Rating)

Kylie Minogue fever has finally made its way from the UK to North America. Check out her new album Fever with the hit song Can't Get You Out of My Head!

2001 (Capitol)

Kylie Minogue fever has finally made its way from the UK to North America. We're always a step behind the UK music trends but better late than never, right?

The vibe of Kylie Minogue's Fever CD is club - all the way! The album is full of dance tracks, like the hit Can't Get You Out of My Head, that are sure to pack the dance floor at your next school shin-dig or party!

The electronica grooves vary on a couple of Fever's tracks but many of the songs sound the same cuz they use similar dance beats and sounds. Your Love breaks the mold with a dash of spice by using Spanish guitars and fewer beats. And Kylie Minogue's More More More kicks off a pretty funky groove that could rival the likes of J. Lo.

If you want some light, dance style pop, then I would recommend Kylie Minogue's latest CD, Fever. If you're searching for something a little deeper - then keep digging!

Rating:3

For more on Kylie Minogue, click here.

Related Stories:

 • All For You CD Review
 • Boy George: Karma Chameleon to DJ
 • Mirwais: The Electronica Trendsetter
 • 0 Comments

  latest videos

  F1014082693640

  Best Artist to Groove to? Vote!

  • Kylie, duh!
  • Madonna's still makin' great dance tracks!
  • Janet Jackson makes me move.
  • I don't groove - I mosh!!!

  related stories

  Entertainment in the forums

  FroggyBurton
  FroggyBurton posted in TV Shows:
  The Matrix Trilogy
  reply about 4 hours
  -TrueMorality-
  How I Met Your Mother
  reply about 4 hours
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 18 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 19 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 19 hours

  play online games