Kw-logo-smaller

Alexis Bledel Biography

Birthdate: September 16, 1982
Birthplace: Houston, Texas
Real Name: Kimberly Alexis Bledel

Alexis Bledel's Start

Alexis Bledel was spotted in a mall by a modeling agency when she was in high school which launched a career that took her all over the world. She worked as a catalog model and traveled to places like Milan, New York, Los Angeles and Tokyo.


Alexis Bledel's Big Break

Talk about lucky! The first acting role Alexis ever went out for, she landed. It was the role of Rory Gilmore on The WB's [kwlink]Gilmore Girls[/kwlink]. For the past five seasons, Alexis has continued with Gilmore Girls, but hasn't limited herself to TV. In 2002, Alexis landed the role of Winnie Foster in the Disney flick, Tuck Everlasting. In 2005 Alexis Bledel had a small role in Frank Miller's Sin City and she also takes on the part of Lena in The Sisterhood of the Traveling Pants - due out June 1, 2005.


Alexis Bledel Chills

Alexis Bledel loves to play the piano. In between scenes on the Gilmore Girls, she heads to her trailer and practices on a keyboard. She also enjoys photography, writing, reading, watching movies and hanging with her family.


Alexis Bledel - Did U Know?

 • Alexis has been dating Gilmore Girls co-star Milo Ventimiglia since he started on the show.
 • Alexis Bledel's first language is Spanish. Her mom's from Mexico and her dad was born in Argentina.
 • Alexis Bledel has a younger brother.
 • After graduating from high school, Alexis Bledel studied film for a year at NYU.
 • That '70s Show is one of her fave shows.
  Alexis Bledel Says...

  "It was very unexpected. I was nervous and didn't know what I was doing. It just happened to work out," says Alexis of her Gilmore Girls audition.

  Related Stories:

 • Alexis Bledel in Tuck Everlasting
 • Test Your Alexis Bledel IQ with this Gilmore Girls Quiz
 • That '70s Show - Groovy Facts
 • More Celebrity Bios!
 • 0 Comments

  latest videos

  F1117140281515

  Fave Alexis Bledel Role? Vote!

  • Rory on the Gilmore Girls.
  • Winnie in Tuck Everlasting.
  • I can't wait to see her in The Sisterhood of the Traveling Pants.
  • I don't like Alexis Bledel.

  related stories

  Entertainment in the forums

  FroggyBurton
  FroggyBurton posted in TV Shows:
  The Matrix Trilogy
  reply about 4 hours
  -TrueMorality-
  How I Met Your Mother
  reply about 4 hours
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 18 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 19 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 19 hours

  play online games