Kw-logo-smaller

The Spy Next Door Exclusive Clip

Lionsgate’s family action comedy THE SPY NEXT DOOR stars Jackie Chan as Bob Ho, an undercover CIA superspy who decides to give up his career in espionage to settle down with his next-door neighbor and girlfriend, Gillian (Amber Valletta). But Bob has one more mission to complete before Gillian agrees to marry him: winning over her three opinionated kids.


When Gillian suddenly has to leave town, Bob volunteers to babysit the children so he can earn their approval. But when one of the kids mistakenly downloads a top-secret formula from his computer, Bob’s archenemy, a Russian terrorist, moves in for the attack, forcing Bob to juggle the roles of spy and prospective stepfather in the most challenging mission of his career!


Martial arts superstar Jackie Chan is joined by an talented supporting cast featuring Amber Valletta (PREMONITION, TRANSPORTER 2, HITCH), George Lopez (BEVERLY HILLS CHIHUAHUA, SWING VOTE, "George Lopez"), Billy Ray Cyrus ("Hannah Montana"), Magnus Scheving (LAZYTOWN), Madeline Carroll (SWING VOTE), Will Shadley ("Dirty Sexy Money"), and Alina Foley. THE SPY NEXT DOOR is directed by Brian Levent (ARE WE THERE YET?, SNOW DOGS, THE FLINTSTONES) from a screenplay by Greg Poirier (NATIONAL TREASURE: BOOK OF SECRETS). The film is produced by Robert Simonds and Ryan Kavanaugh.


Exclusive Clip - "Bike Flip"


1 Comment

latest videos

F1147894818515

Fave Spy Flick?

  • Austin Powers.
  • Mission: Impossible.
  • Spy Kids.
  • Charlie's Angels.

related stories

Micro_clue-micro
CLUE: Secrets & Spies Edition is actually nothing like the original board game at all. In it,...

Entertainment in the forums

catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 2 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 3 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 3 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 3 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Amazing World of Gumball. I do not like that show, I think its disgusting!
reply about 3 hours

play online games