Kw-logo-smaller

Nanny McPhee Returns

Jul 21, 2010

Check out Kidzworld's Nanny McPhee Digital Coloring Book!!

Your favorite Nanny has returned! Nanny McPhee Returns hits theaters August 20th!!

Nanny McPhee Returns!Nanny McPhee Returns!

In Nanny McPhee Returns, Oscar®-winning actress and screenwriter Emma Thompson returns to the role of the magical nanny who appears when she’s needed the most and wanted the least in the next chapter of the hilarious and heartwarming fable that has enchanted children around the world.

Watch the trailer here!


In the latest installment, Nanny McPhee appears at the door of a harried young mother, Mrs. Isabel Green, played by Maggie Gyllenhaal, who is trying to run the family farm while her husband is away at war. But once she’s arrived, Nanny McPhee discovers that Mrs. Green’s children are fighting a war of their own against two spoiled city cousins who have just moved in and refuse to leave.

Relying on everything from a flying motorcycle and a statue that comes to life to a tree-climbing piglet and a baby elephant who turns up in the oddest places, Nanny McPhee uses her magic to teach her mischievous charges five new lessons.

For more information on NANNY McPHEE RETURNS be sure to check out the film's official website at: www.nannymcphee.com. You can scroll through photos & downloads, including a coloring page, and play a variety of FUN games!

Don't forget to check out Kidzworld's Nanny McPhee Digital Coloring Book!!

1 Comment

latest videos

Nanny-diaries-poll

Have You Ever Had a Nanny?

  • Yeah, I have one.
  • I used to have one.
  • Nope, never.
  • No, but I have a babysitter.

related stories

Micro_nanny_mcphee_micro
Check out the Nanny McPhee Returns Digital Coloring Book!!
Micro_the-nanny-diaries-micro
It's hard enough to juggle college and dating, but when you're the nanny for a rich, dysfunctiona...
Micro_nanny mcphee dvd-micro
A nasty looking nanny uses magic to control the behavior of seven bratty little kids in the movie...

Entertainment in the forums

-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply 23 minutes
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 14 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 15 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 15 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 15 hours

play online games