Kw-logo-smaller

The Vampire Diaries :: Season 2, Episode 3

Sep 23, 2010

Road Trip

This week on The Vampire Diaries, Damon, Stefan and Elena enlist Rick’s help to discover the Lockwood family’s secret (are they or are they not werewolves?). They take a road trip (minus Stefan) to Duke University, where Rick’s ex-wife Isabella kept all of her research. They discover the origin, and dangers, of werewolves.


The Sunshine Kid

Newly-turned vampire Caroline tries to deal with living life outside of the sun. Stefan feels bad for her, and convinces Bonnie to cast a spell on a ring – similar to the one that he and Damon have – that will allow Caroline to go outdoors during the day.


They head to a party in the woods, where Stefan and Caroline come into some trouble with Tyler’s older cousin. Tyler steps in to save the day and learns the truth about his own family.


Broken Hearts

After Caroline accidentally hurts Matt, she worries about her ability to keep dating a human. She ends the relationship, although everyone can tell she still cares. Meanwhile, Elena breaks Damon’s heart by telling him that they will never be friends again. Do we believe this? No, not really.


Next week, Elena finally comes face to face with her doppelganger Katherine. This should be one to watch.


Musical Notes

Listen to the songs that set the stage for this week’s episode:


  • Under My Bed by Meiko
  • In Your Skin by Lifehouse
  • Fantasy Friend Forever by The Asteroids Galaxy Tour
  • Changes by Stars
Related Stories:
2 Comments

latest videos

F1127113154484

Vampires - Hot or Not? Vote!

  • They're hot.
  • They're not.
  • Vampires aren't hot, but Buffy is!

related stories

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games