Kw-logo-smaller

Step Up 3: Exclusive

Dec 20, 2010

Step Up 3 is now available on Blu-ray and DVD!!

Watch an exclusive clip from the bonus feature Making of the Music Videos featuring film stars Sharni Vinson and Rick Malambi on-set for the music video for "My Own Step" by Roscoe Dash & T-Pain featuring Fabo.

Exclusive Clip:Step it up to the stratosphere with Step Up 3, the eye-popping dance movie that gets your juices flowing like nothing before it. Gravity-defying routines, pulse-pounding music, and heated drama take you to a dimension that’s nothing less than amazing. When a tight-knit group of New York City street dancers are pitted against the best hip hop dancers in the world, it’s a high stakes dance battle that’ll change their lives forever. And with hot new charttopping tracks from Flo Rida (featuring David Guetta), Trey Songz, Wisiny Yandel, and Sofia Fresh (featuring TPain) — plus exclusive, dance-filled bonus features — experiencing Step Up 3 is one of the most exhilarating moves you can make.


16 Comments

latest videos

F1160003528234

What's Your Fave Dance Style?

  • Hip hop.
  • Ballet.
  • Jazz.
  • Tap.

related stories

Micro_stepup3d-micro
Step Up 3D is jam packed with all new dance moves that you've never seen before. Kidzworld has th...
Micro_stepup_micro
In the dance film Step Up 2: The Streets, Alyson Stoner and Adam Sevani played best high-school ...
Micro_step-up-2-the-streets-micro
Newcomers Briana Evigan and Robert Hoffman dance and freestyle their way to the big screen in the...

Entertainment in the forums

catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 2 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 3 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 3 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 3 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Amazing World of Gumball. I do not like that show, I think its disgusting!
reply about 3 hours

play online games