Kw-logo-smaller

America's Next Top Model: Cycle 16, Episode 4 :: Francesco Carrozzini

Mar 16, 2011

The week the girls ignite the runway with fierce walks and real fire! Check out America’s Next Top Model (Cycle 16, Episode 4), with guest judge Francesco Carrozzini, which aired on March 16, 2001.

The Girls Are On Fire

This week, the girls walked in a runway show, sporting the latest fashions from designer Geoffrey Mac. But like always, there’s a catch. The runway was on fire. And there’s another catch. The girls also had to be on fire. Miss Jay named Alexandria, Brittani and Dalya as the three girls who held their own. But only Dalya walked away the winner of the challenge and received two dresses from Geoffrey Mac’s collection. On the flip side, Hannah, Kasia and Sara were forced to walk home and practice their walks. Harsh!

Fierce Coffee Commerical

The next day, the girls acted in commercials for Fierce Coffee, directed by Francesco Carrozzini. They played sexy secretaries in the sixties, which is was easy for most of the girls. Although Sara struggled with unleashing her sexy side.

Elimination

At panel, guest judge Francesco Carrozzini talked about Alexandria’s “helpful” attitude on set, or rather, her attempt to take over everyone’s jobs. This is the second week in a row that her attitude was questioned. Hmm. In the end, Kasia received best commercial. The judges took Alexandria’s attitude to heart and put her in the bottom two with Sara. But clearly talent outweighs bad behaviour, since Sara was sent home.

Clip From America’s Next Top Model Cycle 16 Episode 4


Related Stories:
2 Comments

latest videos

F1159294704328

Would You Like to Model?

  • Yeah, totally!
  • Not at all.
  • I'd rather be behind the camera.
  • I don't know.

related stories

Micro_antm-molly-micro
It’s time for makeovers! The girls on America’s Next Top Model (Cycle 16, Episode 3) put the fate...
Micro_antm2-micro
This week on America’s Next Top Model (Cycle 16, Episode 2), the girls had to look bee-utiful, wh...
Micro_antm-micro
Tyra Banks switched things up for her 16th cycle of America’s Next Top Model. Find out how as Kid...

Entertainment in the forums

-Gwen9--
-Gwen9-- posted in Celebs:
Katy Perry!
reply about 1 hour
FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 8 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 8 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 22 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 23 hours

play online games