Kw-logo-smaller

Sharpay’s Fabulous Adventure: Sneak Peek

Mar 30, 2011

Sharpay’s Fabulous Adventure is an all-new Disney comedy adventure starring the multi-talented Ashley Tisdale, as Sharpay Evans, in a hilarious fish-out-of-water tale about a small town Diva and her dog’s misadventures in New York City!

Just how fabulous do you have to be to make it big in the Big Apple? One aspiring diva is about to find out…the hard way! Ashley Tisdale shines in this totally captivating comedy.

Check out this sneak peek!!After a talent scout spots her performing with her dog Boi at a charity gala, Sharpay Evans (Tisdale) sets off for the bright lights of NYC, convinced instant fame and fortune are in the bag (designer, that is). But the theatre is a dog-eat-dog world, as she and Boi discover when they encounter the devious owner of a pampered Pooch named “Countess” and a scheming Broadway starlet who will do anything to crush the competition. Fortunately, Sharpay also meets Peyton (Austin Butler), a handsome student filmmaker who finds Sharpay nearly as fascinating as she finds herself.


Sharpay’s Fabulous AdventureCourtesy of Disney

Premiering On Blu-ray™ & DVD April 19, 2011

12 Comments

latest videos

Ashleypoll

Fave Ashley Tisdale Role? Vote!

  • Sharpay in High School Musical.
  • Candace in Phineas and Ferb.
  • Maddie from The Suite Life.
  • Camille in Kim Possible.

related stories

Micro_hellcats_micro
Kidzworld is chatting with Aly Michalka and High School Musical's Ashley Tisdale (finally sportin...
Micro_high school musical 3-micro
You’ve Troyed to be patient, but you don’t have to wait any longer! Finally, the gang is back and...
Micro_ashley_tisdale-micro
Ashley Tisdale made her big break on The Suite Life, but won over millions in High School Musical...

Entertainment in the forums

-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply 23 minutes
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 14 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 15 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 15 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 15 hours

play online games