Kw-logo-smaller

Glee: The Concert Movie on Blu-Ray + DVD

Glee: The Concert Movie on Blu-Ray + DVD - Reviewed by Kidzworld on Dec 20, 2011
( Rating: 4 Star Rating)

Did you miss the sold out Glee concert earlier this year? Have no fear! You can catch up on all the good times with Glee: The Concert Movie, which is released on Blu-Ray and DVD December 20, 2011.

Glee: The Concert Movie stars Lea Michele, Jane Lynch, Cory Monteith, Chris Colfer, Dianna Agron, Darren Criss, Mark Salling, Naya Rivera, Heather Morris and the rest of the Glee cast and is packed with new exciting never-before-seen and extended performances, clips of fans’ favorite characters, exclusive extras and more. Enjoy the full experience of the sold out Glee concert with family and friends from the comfort of your living room!

Shazam

The Blu-Ray and DVD release also features something special – Shazam enabled content! While you are watching Glee: The Concert Movie you will see Shazam prompts on the screen. These let you know that it is a Shazamable moment. Grab your smartphone, “tag” the movie and unlock exclusive content! Some of the things you can unlock include:

  • Song lyrics in time with the music using the LyricPlay feature
  • Exclusive behind-the-scenes footage not seen in theaters
  • Exclusive photos of the cast
  • Trivia about the show
  • Offers for Glee Seasons 1 and 2 on DVD as well as Glee merchandise

You can also use Shazam Friends to share the content with friends and family on Facebook. The content will live in your Tag List, so you can access the features anytime you like once you finish watching the disc!

Glee: The Concert Movie Trailer

Glee: The Concert Movie: 4

Have Your Say

Who is your favorite Glee character? Have you been to the concert? Leave a comment and let us know!

Related Stories

 

20 Comments

latest videos

Glee-poll

Who's your favorite character on Glee?

  • Rachel
  • Artie
  • Mercedes
  • Kurt

related stories

Micro_glee micro
Celebrate the holidays with the Glee cast in Glee: The Music, The Christmas Album, Vol. 2. Read K...
Micro_chord overstreet-micro
If you’re a fan of the hit musical TV series Glee, then you’ll be sure to know 22-year-old Chord ...
Micro_matthew-morrison-micro
Fans of Glee love Matthew Morrison, who plays teacher Will Schuester. Find out more about this si...

Entertainment in the forums

FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 4 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 4 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 18 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 19 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 19 hours

play online games