Kw-logo-smaller

Penguins of Madagascar: Operation Blowhole on DVD

Dec 23, 2011

In this three-part saga, Skipper and the penguins face off against their sinister nemesis, Dr. Blowhole, and must put a stop to his diabolical plans for revenge…and more revenge! With six original musical numbers, it’s a super-spy spoof of penguin proportions! Neil Patrick Harris stars as Dr. Blowhole. Penguins of Madagascar: Operation Blowhole is released on DVD January 10, 2012.

Three-Part Mission

Viewers can now enjoy the complete Blowhole story. The DVD includes 73 minutes of action, with:

  • Dr. Blowhole’s Revenge: Dr. Blowhole wants to take over the world, and kidnaps King Julien to lure the flightless force into a trap. The penguins must spring the trap before they all die.
  • The Return of the Revenger of Dr. Blowhole: Part 1: Dr. Blowhole wipes Skipper’s memory with a “mind-jacker”, and then steals the memories for his own evil purposes.
  • The Return of the Revenger of Dr. Blowhole: Part 2: Dr. Blowhole uses Skipper’s memory to locate Kowalski, Private and Rico, and then blast them with his "Diabologizer”.

Have Your Say

Which Dr. Blowhole episode do you like best? Leave a comment and let us know!

Related Stories
1 Comment

latest videos

Surfs-poll

What's Your Fave Penguin Movie?

  • Surf's Up.
  • Happy Feet.
  • March of the Penguins.
  • The Pebble and the Penguin.

related stories

Micro_penguins-micro
Waddle your way through challenging puzzles in The Penguins of Madagascar for the Nintendo DS. Re...
Micro_penguins_micro
If you couldn’t get enough of the Penguins of Madagascar on the big screen, it’s your lucky day! ...
Released on February 9, 2010, The Penguins Of Madagascar: Operation DVD Premiere is a new take-ho...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games