Kw-logo-smaller

Tooth Fairy 2: Exclusive Clip and Activity Sheet

Larry Guthrie is a fun-loving dreamer with a serious mission: win back the love of his life before she makes a terrible mistake and marries the wrong man!  In his attempt to get back on his long lost love’s good side, Larry visits the school where she works and make’s a horrible mistake…  He accidentally tells a child that the Tooth Fairy is just a myth. 

Exclusive Clip: "Turning Into the Tooth Fairy"

 

Crushing the child’s dreams sets off a chain of events that are far more than Larry bargained for including being  “sentenced” to become a Tooth Fairy or face  having his memories erased for good…PLUS losing any chance of getting back the girl of his dreams!  Larry is brought before a 500-year-old Tooth Fairy stuck in a 10-year-old girl’s body for sentencing.  The Tooth Fairy demands that Larry make retribution by temporarily serving as a Tooth Fairy and proving that Tooth Fairies really do exist. His mission?  Larry must collect 20 teeth in 20 days. With his orders in hand, Larry embarks on a journey to prove the existence of Tooth Fairies and to win back the love of his life.

Test you skills by spotting the differences in the Tooth Fairy 2 Activity Sheet.  Comment below with your answer!

Tooth Fairy 2 Activity SheetTooth Fairy 2 Activity Sheet
8 Comments

latest videos

Tooth

Which other famous celebrities would make a good Tooth Fairy?

  • Zac Efron
  • Taylor Swift
  • Robert Pattinson
  • Lady Gaga

related stories

Micro_tf2-micro
National Children's Oral Health Foundation and Tooth Fairy 2 join in a first-of-it's kind partner...
Micro_tangled_micro
Disney’s 3D animated feature film Tangled, on Blu-Ray and DVD March 29, tells the story of Rapunz...
Micro_toothfairy-micro
As The Rock, Dwayne Johnson last wrestled professionally in a match for WrestleMania XX in 2004. ...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games