Kw-logo-smaller

Big Time Movie and Rags: Double Movie on DVD

Aug 29, 2012

The boys of Big Time Rush and Keke Palmer are bringing the latest smash original Nickelodeon TV movies to DVD. The two hours of musical fun include Big Time Movie where the boys save the world with an awesome Beatles soundtrack as well as the Rags movie, a musical retelling of the classic Cinderella story with a twist.

Big Time Movie and Rags: Double Movie hits shelves on DVD on August 28, 2012.

About the Movies

Big Time Movie
In Big Time Movie, Kendall, James, Carlos and Logan head to London for their first big world tour, but instead get mixed up in a mission to save the world. With their bags switched at the airport, they inadvertently gain possession of a fearsome device that, in the wrong hands, could destroy the world.

Big Time Movie and Rags: Double Movie on DVD


Rags

What would happen if Cinderella were a guy instead of a girl? Rags introduces us to Charlie, a super-talented singer songwriter who can’t seem to catch a break. He’s an orphan living with his mean stepfather and not-so-bright stepbrothers and his dream is to finally be recognized. Everything changes when he meets Kadee, the amazing singer and daughter of a music mogul, who also wants the world to see her true talent.

Have Your Say

Who is your fave member of BTR? Let us know!

14 Comments

latest videos

Big%20time%20rush_quiz

Who's the Hottest Big Time Rusher?

  • Kendall Schmidt
  • James Maslow
  • Carlos Pena
  • Logan Henderson

related stories

Micro_thumb_jamesmaslowbio-micro
Exclusive! Kidzworld got on the cell with James to get tour tidbits and new TV season secrets!
Micro_logan henderson_micro
Logan Henderson of Big Time Rush grew up in a “pretty musical family,” calls acting his “biggest ...
Micro_kendall schmidt_micro
Kendall Schmidt of Big Time Rush calls himself “the rocker of the group” and kinda sorta has two ...
Micro_big time rush_micro
Big Time Rush isn’t just a band and it isn’t just a TV show, it’s Kendall Schmidt, James Maslow, ...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games