Kw-logo-smaller

Tom and Jerry's Giant Adventure Game

Aug 08, 2013

In this all-new original movie, Tom and Jerry are among the last animals living in Storybook Town, a fairy tale-inspired theme park “where dreams come true, if you believe.” Young Jack is desperate to save the park from the hands of a greedy billionaire, setting out with his loyal cat and mouse friends to sell his prize cow for... some magic beans?! What follows is a journey up a beanstalk to a magical land ruled by a massively mean and hungry giant, and home to fun, fabled fellows like Droopy, Spike and even a golden goose! Will Tom and Jerry put an end to their furry feud long enough to save Storybook Town? You don’t need to wish upon a star. Join Tom and Jerry on their amazing adventure and find out!

Tom and Jerry's Giant Adventure is now available on blu-ray combo pack!

Can you spot the 7 differences?

Download Tom and Jerrys Giant Adventure Coloring Pages

Tom and Jerry's Giant Adventure DVDTom and Jerry's Giant Adventure DVDCourtesy of Warner Bros
38 Comments

latest videos

Tom-jerry-poll

Who's team are you on?

  • Tom
  • Jerry

related stories

Micro_tom-micro
Watch the exclusive trailer for Tom and Jerry's Giant Adventure!
Micro_box-micro
Tom and Jerry are back in an all new collection with 14 shorts selected to give endless entertain...
Micro_tomandjerry_micro
OK, we haven’t heard all that much from our fave cat-and-mouse pair Tom and Jerry in a while, but...
Micro_t&j - micro
Tom and Jerry have been fighting like cats and mice since 1940. We're taking a look at the cooles...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 1 hour
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 6 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 7 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 7 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 7 hours

play online games