Kw-logo-smaller

Christina Aguilera Concert Review

Christina Aguilera Concert Review - Reviewed by Kidzworld on Dec 27, 2006
( Rating: 3 Star Rating)

Psykoblast Tour |Christina Aguilera | Genie in a Bottle | Picture | Singer | Tour Dates

Where: Vancouver, Canada
Concert Date: July 19, 2000

Put the rumors to rest about Christina Aguilera lip-synching! It was obvious she sang without the help of any backing tapes. The Grammy award winning Christina kicked off her first tour with McMaster and James, My Town, Soul Decision and The Moffats for her Vancouver show. The excitement was high as the crowd anxiously waited for her to do her thang.

Six twirling dancers set the stage, for what seemed like forever, when all of a sudden "poof" Christina exploded on stage with her smash single Genie in a Bottle dressed in a white genie costume complete with jeweled forehead and an I-Dream-of-Genie ponytail. Energetic Christina hit the crowd with her powerful voice and gave it everything she had. A DJ scratchin' and mixin' during the break got the crowd pumped ready for her return.

Surprises included an Etta James blues tune, At Last and the classic All Right Now. She wrapped up the show with a funkier version of What a Girl Wants while her dancers strutted their stuff in a dance-off. Overall I think Christina did a good job and fans can expect an exciting live show. Look out Britney this chick can sing!

Rating:3

Related Stories:

 • Christina Aguilera Biography
 • Christina Aguilera - Stripped CD Review
 • Musicians Talk Fans
 • More Concerts!
 • 0 Comments

  latest videos

  What is the name of their debut album?
  • Youth and Young Manhood
  • Kings of Leon
  • Aha Shake Heartbreak
  • Because of the Times

  related stories

  Entertainment in the forums

  FroggyBurton
  FroggyBurton posted in TV Shows:
  The Matrix Trilogy
  reply about 4 hours
  -TrueMorality-
  How I Met Your Mother
  reply about 4 hours
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 18 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 19 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 19 hours

  play online games