Kw-logo-smaller

Scooby-Doo! Stage Fright Game

Aug 27, 2013

It’s a show-stopping performance you won’t want to miss on Scooby-Doo! Stage Fright, the all-new animated feature-length movie made its big debut on Blu-ray™ and DVD. Join the Scooby and the Mystery Inc. gang as they try to raise the curtain on a ghostly mystery that’s haunting a creepy opera house, which happens to be the home of a popular, hit TV talent show.

Spot The Differences:

It’s an exciting trip to Chicago for Scooby, Shaggy and the Mystery Inc. crew when two of their own, songwriting duo Fred and Daphne, are finalists in the hit TV show, Talent Star. Not to be left out, Scooby and Shaggy have a secret act in the works, which they are betting will take the contest by storm. Unluckily for everyone, the competition is frightful — the show is broadcast from an opera house with a history of horrors and a particularly vengeful phantom that has cursed the show’s production. From costume changin’ chases to creepy clues, the show must go on. With a natural talent like Scooby-Doo on the case, you can be sure that the laughs, thrills and hijinks are always first place!

Scooby-Doo! Stage FrightScooby-Doo! Stage FrightCourtesy of Warner Bros.
29 Comments

latest videos

Scooby-doo-poll

Favorite Scooby-Doo Character? Vote!

  • Scooby-Doo
  • Shaggy
  • Velma
  • Fred

related stories

Micro_tom-micro
See if you can spot the differences in this new Tom and Jerry's Giant Adventure Game!
Micro_scooby-micro
Watch an exclusive Trailer from “Scooby-Doo! Stage Fright” an all-new original “Scooby-Doo!” movi...
Micro_scooby_doo-micro
The all-new Scooby-Doo TV show has been reinvented for a hipper, savvy generation who likes their...
Micro_micro combat_042
Scooby-Doo and the Mystery Crew are back. This time, they investigate the mysteries surround a sp...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games