Kw-logo-smaller

Teenage Mutant Ninja Turtles Official Trailer

Jun 24, 2014

The city needs heroes.  Darkness has settled over New York City as Shredder and his evil Foot Clan have an iron grip on everything from the police to the politicians. The future is grim until four unlikely outcast brothers rise from the sewers and discover their destiny as Teenage Mutant Ninja Turtles - Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) and Raphael (Alan Ritchson).  The Turtles must work with fearless reporter April O’Neil (Megan Fox) and her wise-cracking cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) to save the city and unravel Shredder’s diabolical plan.  

Brand New Trailer

 

Teaser Posters

Teenage Mutant Ninja TurtlesTeenage Mutant Ninja TurtlesCourtesy of Paramount Pictures

Donatello and Leonardo Teaser PostersDonatello and Leonardo Teaser PostersCourtesy of Paramount Pictures

Michelangelo and Raphael Teaser PostersMichelangelo and Raphael Teaser PostersCourtesy of Paramount Pictures

Based on the Teenage Mutant Ninja Turtles Characters Created by PETER LAIRD and KEVIN EASTMAN with a Screenplay by JOSH APPELBAUM & ANDRÉ NEMEC and EVAN DAUGHERTY, Producer MICHAEL BAY (the blockbuster Transformers franchise) and director JONATHAN LIEBESMAN (Wrath of the Titans) bring Teenage Mutant Ninja Turtles, the popular franchise that has captivated audiences of all ages for decades, into the 21st century.

WATCH the new TMNT Movie trailer:

 

In theaters August 8th 2014!

Have your say:

Are you excited for the action packed Michael Bay film featuring the ninjas in a half shell? Let us know in the comments below. 

 

 

63 Comments

latest videos

Turtles-poll

Who's your favorite Teenage Mutant Ninja Turtle?

  • Raphael
  • Donatello
  • Michaelangelo
  • Leonardo

related stories

Micro_transformers-age-extinction-micro
Meet Transformers: Age of Extinction's leading men Mark Wahlberg and Jack Reynor!
Micro_retro thurs-tmnt-micro
Retro Thursdays are back. This time looking at the best Teenage Mutant Ninja Turtles games of the...
Micro_tmnj_preview
To celebrate the 25th anniversary of all things turtle, Nickelodeon released Turtles Forever, in ...
Cowabunga! In shell-ebration of the 25th Anniversary of the Teenage Mutant Ninja Turtles®, we ar...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 1 hour
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 6 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 7 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 7 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 7 hours

play online games