Kw-logo-smaller

Harrison Ford: Rescue Hero

Harrison Ford's biography is like a list of the best movies ever. He starred in all three of the original Star Wars movies as Han Solo, he's played the heroic president of the USA in Air Force One and saved the day as Indiana Jones in three flicks. Harrison Ford is a man of action on screen - and he's a hero off screen too.

Harrison Ford Rescues People

Twice in one year Harrison Ford rushed to the rescue, like Han Solo from Star Wars, in his private Bell 407 helicopter.

  • August 5, 2000 he rescued 20 year-old Sarah George from a hiking trip gone wrong. She was stranded with her friend Megan until Harrison Ford flew down in his chopper and flew her to the hospital. He didn't even mind that she threw up in his chopper!
  • July 11, 2001, when rescue teams couldn't find a missing Boy Scout, 13 year-old Cody Clawson, they called Harrison Ford. Harrison put on his superhero tights and flew his chopper in to rescue Cody. He found Cody, picked him up and flew him to safety.

Harrison Ford: Chopper Pilot

All this heroism is because Harrison Ford owns his own helicopter (and planes) and helps out search & rescue teams near his home in Jackson Hole, Wyoming. Helping out his community and saving people in trouble makes Harrison Ford a real-life action hero.

Related Stories:
0 Comments

latest videos

Swtfu_140x100

The Greatest Force Power? Vote!

  • The ability to throw things around!
  • Hurling lightning rocks!
  • Being able to use a lightsaber!
  • The ability to fetch snacks without having to get up!

related stories

Micro_cody-micro
Friends come in all shapes, sizes…and models! Check out 2 clips and the DVD review of Cody the R...
Micro_rb_bots-micro
Transformers Rescue Bots Character Profiles and activity sheets!
Micro_wild micro
Learn more about elephants and orangutans in Born to be Wild, on Blu-Ray and DVD April 17, 2012.
Micro_a mic
Have you ever been somewhere in the wilderness when something dangerous threatened your life? May...

Entertainment in the forums

-Gwen9--
-Gwen9-- posted in Celebs:
Katy Perry!
reply about 1 hour
FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 8 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 8 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 22 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 23 hours

play online games