Kw-logo-smaller

Tinker Bell And The Lost Treasure DVD Review

In this brand-new Tinker Bell adventure from Disney DVD, the feisty fairy goes off in search of a magic mirror lost in the hold of a sunken pirate ship – without Peter Pan.


Tink’s Tale

When the Fairy Queen calls upon Tinker Bell to make her a new ceremonial scepter to celebrate the coming of the rare blue harvest moon, things don’t go exactly as planned. So when the little fairy that could catches wind of the legendary and lost magic mirror that she thinks will help solve all her problems, she decides to set off from Pixie Hollow to find it with the help of her lightning-bug companion, Blaze.Lessons Learned

We don’t want to give away too much of the story behind this cute movie but, like all good Disney flicks, there’s a big lesson to be learned behind all the adventures and pirate ships and sunken treasures. In Tinker Bell And The Lost Treasure, you’ll learn about growing up and what it means to be a true friend.


Fairy Features

This Blu-Ray (Disc 1) and DVD (Disc 2) combo-pack comes with the following extras and bonuses:

 • Magical Guide To Pixie Hollow
 • Scenes You Never Saw
 • The Gift Of A Friend Music Video By Demi Lovato

 • Tinker Bell And The Lost Treasure DVD Rating: [rating 4, movie][/rating]


  Related Stories:

 • Disney Fairies: Tinker Bell
 • Classic Disney Fairy Tales
 • Winx Club Magical Fairy Game
 • 1 Comment

  latest videos

  F1071784529109

  Do You Believe in Fairies? Vote!

  • Yes! I think Fairies really do exist.
  • Nope. Fairies aren't real.
  • I'm not sure, but it'd be cool if they did.
  • I believe in Tinkerbell!

  related stories

  Entertainment in the forums

  thinhmac
  thinhmac posted in Movies:
   [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
  reply about 1 hour
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 6 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 7 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 7 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Simpsons
  reply about 7 hours

  play online games