Kw-logo-smaller

Disney’s Treasure Buddies

Disney's irresistible talking puppies - Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddah and Mudbud - are back in an all-new movie that takes them halfway across the world to the ruins of ancient Egypt.  With the help of some exotic new friends, this epic adventure is a treasure trove of pure Buddy fun.

In a race against a devious cat, the Buddies and their new friends, Cammy and Babi, must avoid booby traps, solve puzzles, and explore a mysterious tomb - all in search for the greatest treasure known to animalkind.

Team Buddies To The Rescue

 

Packed with action, heart and tail-wagging bonus features, Treasure Buddies unleashes a celebration of teamwork and friendship your family will enjoy again and again.

© 2012 Disney

Available on Blu-ray™ Combo Pack & DVD Now.

© 2012 Disney

 

22 Comments

latest videos

F1060296525578

Craziest Thing To Find In Your Walls?

  • Wolves.
  • An old shoe.
  • A trunk full of gold.
  • A time portal.

related stories

Micro_spooky buddies_micro
Spooky Buddies is a funny Halloween movie starring Disney’s irresistible talking puppies … and it...
Micro_santa buddies-micro
Santa Buddies: The Legend Of Santa Paws is the fourth film about talking puppies by Disney, follo...
Micro_space-buddies-micro
Your favorite talking puppies blast off on a new adventure—into space! The five golden retrievers...

Entertainment in the forums

FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 4 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 4 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 18 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 19 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 19 hours

play online games