Kw-logo-smaller

All I Want Is Christmas: Exclusive Clip

Ira J. Finkelstein is obsessed with Christmas. He's seen every Christmas movie ever made and his dreams are filled with reindeer, sleigh rides and SNOW. The problem? Ira's Jewish - and at 11 years old, Christmas is passing him by. When Ira's hopes for a holiday vacation in Aspen are dashed, he hatches a plan to finally get the Christmas of his dreams. Flying unaccompanied to visit his grandparents in Florida, he swaps tickets with Mikey, another 11-year-old on his way to Christmastown, WA . Ira gets more than he bargained for when he experiences his first "White Christmas".

Available on VOD November 1st, 2012!

Exclusive Clip:

 

 

9 Comments

latest videos

Cookie_140x100

Favorite Christmas Treat - Vote!

  • Gingerbread cookies.
  • Candy canes.
  • Eggnog.
  • Mistletoe kisses!

related stories

Micro_a mic
There are many things you can do to get into the Christmas Spirit and the most fun way to do it i...
Micro_christmas-crossword-mic
Christmas is almost upon us, and that means it’s time for gingerbread men, stockings and a visit ...
Micro_a mic
Everybody is home for Christmas time so that means lots of eating, resting, and relaxing while wa...
Micro_christmas micro
The Twelve Days of Christmas is a popular song based upon the two-week holiday. Keep reading to l...

Entertainment in the forums

FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 4 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 4 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 18 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 19 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 19 hours

play online games