Kw-logo-smaller

Eddie Redmayne Bio

Dec 31, 2012

Eddie Redmayne sang his way into our hearts as Marius in the musical film Les Misérables. Learn more about this British heartthrob in his Kidzworld bio.

School Boy

Eddie Redmayne was born in London, England. He went to Eton College, a popular boarding school that was also attended by Prince William and Prince Harry. For university, he studied art history at Cambridge.

Theatrical Beginnings

Eddie gained popularity for his performance in many different plays. His first performance was in Shakespeare’s Twelfth Night. He also performed in Red and Richard II.

Movie Mania

Once Eddie got his feet wet acting in plays, he became involved in film as well. He starred in the British gothic thriller Black Death and in the 2011 hit My Week with Marilyn.

Les Misérables

In 2012 Eddie played the character of Marius in the musical film Les Misérables, based on the book by Victor Hugo. The movie was a box office hit. Marius is French rebel who is involved in a love triangle with Cossette (Amanda Seyfried) and Eponine (Samantha Barks).

Did You Know?

  • Eddie lives in London, England.
  • He was in The Other Boleyn Girl with Natalie Portman and Scarlett Johansson
  • Eddie is dating Hannah Bagshawe. He has also been romantically linked to Taylor Swift in the past.

Have Your Say

What have you seen Eddie in? Let us know what you like about him!

 

3 Comments

latest videos

F1150324759640

What's Your Fave Musical?

  • One word: Grease!
  • West Side Story.
  • Cats.
  • Jesus Christ Superstar.

related stories

Micro_newbritishartists-micro
Kidzworld lists the top 10 UK artists breaking into the US market.
Micro_mis-micro
Kidzworld reviews the big musical film Les Misérables
Micro_les-micro
Kidzworld got the scoop on the big musical movie “Les Misérables” from the stars!
Micro_amanda-seyfried-micro
Amanda Seyfried (pronounced Sigh-Fred) has been quietly carving out her own niche in the acting w...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games