Kw-logo-smaller

Elijah Wood Biography

Birthdate: January 28, 1981

Elijah Wood: Child Star

Elijah Wood, who was born in Cedar Rapids, Iowa, has been in show biz since he was a young boy. Wood began modeling as a little kid and then jumped into TV commercials and finally movies. Elijah Wood's leap into features came with a small role in Back to the Future II in 1989. Then came starring roles in The Good Son (1993) and the dolphin movie, Flipper (1996.)

Elijah Wood, The Household Hobbit

Elijah Wood's done a ton of movies, but his role as Frodo Baggins in The Lord of The Rings movie trilogy is what has launched Elijah Wood into major stardom - and made him a household hobbit. Elijah Wood is the first to admit that his part in The Lord of the Rings, which was shot in New Zealand, was the best role he's ever done. The last installment, The Return of the King, has Frodo finally dealing with the One Ring once and for all.

Elijah Wood - Did U Know?

 • Elijah Wood owns one of the rings that was used in The Lord of the Rings.
 • Elijah Wood lives in the guest house behind his mom's house in LA.
 • Elijah Wood's younger sister, Hannah, made her acting debut in his flick, Radio Flyer.
 • Elijah Wood has two dogs named Rascal and Levonne.

  Elijah Wood Says...

  "If I wasn't an actor, I'd be a secret agent."

  Related Stories:

 • Eljiah Wood's LOTR Co-Star, Liv Tyler
 • Quiz! Which LOTR Hero Are You?
 • Harry Potter Movie
 • 2 Comments

  latest videos

  F1011134371515

  Who'd U Like to Meet?

  • An alien would be out of this world!
  • Shrek if he came to life.
  • A hobbit would be wicked.
  • A ghost would be really freaky.

  related stories

  Entertainment in the forums

  thinhmac
  thinhmac posted in Movies:
   [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
  reply about 5 hours
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 10 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 11 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 11 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Simpsons
  reply about 11 hours

  play online games