Kw-logo-smaller

Spongebob Squarepants' 10th Anniversary Videos

“Who lives in a pineapple under the sea? SpongeBob SquarePants!


Celebrate Spongebob Squarepants 10th Anniversary


In this off the wall SpongeBob game ever you will dive deep into Bikini Bottom to help SpongeBob find the lost Krabby Patty recipe. As you search for the missing formula, be prepared to relive the 10 most memorable moments from the show.


With the help of loyal fans, show creator and animator Stephen Hillenburg specifically hand-selected these top SpongeBob moments, which are also being featured in the upcoming tentpole episode, scheduled to air on Nickelodeon in November 2009, titled “Truth or Square”:


SpongeBobs' Top 10 Happiest Moments


 1. Jelly Fishing 2. Meeting Sandy
 3. Getting Into the Salty Spittoon
 4. Becoming a Fry Cook
 5. Meeting Squidward Santa
 6. Meeting Mermaid Man and Barnacle Boy
 7. Squidward Eats Krabby Patty
 8. Working the 24-Hour Shift
 9. Kah-rah-tay with Sandy
 10. Becoming Co-Cashier

In addition to these exciting levels, you will experience over-the-top adventure with hilarious gameplay and new, wacky morphing abilities that turn SpongeBob into comical objects, such as a Sledgehammer Slam, a WaterBob and an Explosive Canon..


We hope you enjoy your journey through SpongeBob’s happiest memories. We look forward to finding out which of the 10 was your favorite SpongeBob moment.


ESRB Rating: E for Everyone

Related Articles:

 • Mario & Sonic At The Olympic Winter Games
 • Volunteering for the Olympics
 • Test Your Winter Olympic Knowledge!
 • 2009 World Junior Curling Championship
 • 55 Comments

  latest videos

  Spongebob-poll

  What Would You Absorb If You Were a Sponge?

  • Textbooks so I can get an A on all my exams!
  • Money!
  • Anything chocolate.
  • Grime and bathtub sludge.

  related stories

  Entertainment in the forums

  thinhmac
  thinhmac posted in Movies:
   [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
  reply about 1 hour
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 6 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 7 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 7 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Simpsons
  reply about 7 hours

  play online games