Kw-logo-smaller

I Want A Dog For Christmas, Charlie Brown: Remastered Deluxe Edition DVD :: Review & Video

I Want A Dog For Christmas, Charlie Brown takes the spotlight away from the main Peanuts characters we all know and love and focuses on ReRun, the lovable, skeptical younger brother of Linus and Lucy. It’s Christmas break and, when his big sis starts stressing him out, ReRun turns to his BFF Snoopy for some holiday fun and cheer. But the beagle has plans of his own, including receiving a visit from his brother, Spike When Spike shows up, it looks like ReRun will have a dog for Christmas after all – until the REAL trouble starts!


Snoopy Story

The animated special called I Want A Dog For Christmas, Charlie Brown originally aired in 2004. One year later, the cartoon was released on DVD. Now, Warner Home Video is re-releasing the feature in an upgraded Remastered Deluxe Edition that comes with the new-to-DVD special Happy New Year, Charlie Brown as a bonus episode.



Plus, when you buy this brand-new version of I Want A Dog For Christmas, Charlie Brown, you’ll also get a new featurette called Sibling Rivalry: Growing Up Van Pelt, which is about how Charles Schultz came to create , younger brother to Lucy and Linus Van Pelt.



Video: Movie Trailer



Related Stories:

 • Charles Schultz, Creator Of Peanuts
 • Tube Buzz
 • Space Buddies DVD
 • Gotta Catch Santa Claus DVD


 • 0 Comments

  latest videos

  F1101927506984

  Best Christmas Cartoon?

  • Disney classics like Mickey's Christmas Carol.
  • How the Grinch Stole Christmas.
  • Silly cartoons like SpongeBob SquarePants and The Simpsons.
  • In Search of Santa, cuz Hilary Duff is so cool.

  related stories

  What says "holiday season" better than A Charlie Brown Christmas? A Blu-Ray & DVD Combo Pack ...

  Entertainment in the forums

  thinhmac
  thinhmac posted in Movies:
   [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
  reply about 1 hour
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 6 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 7 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 7 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Simpsons
  reply about 7 hours

  play online games