Kw-logo-smaller

Dora’s Big Birthday Adventure

Not only did Dora the Explorer recently turn 10 … Nick Jr. also released Dora’s Big Birthday Adventure on DVD on August 3! It’s got an all-star cast … and takes you on a birthday adventure you won’t soon forget!


Birthday Fun!

The DVD includes three episodes chosen specially to help Dora celebrate her birthday! Plus, it includes the final episode of the Magic Schoolbus trilogy:

  1. Dora’s Big Birthday Adventure: Dora and Boots need your help to get past a mean witch and find the Wishing Wizzle so they can get back home for Dora’s big birthday party.
  2. Dora Helps the Birthday Wizzle: Dora and Boots go on a birthday adventure to bring back a wishing wand to a Birthday Wizzle and bring back the birthday wishes to everyone in Wizzle World.
  3. Wizzle Wishes: A young Wizzle has lost his wishes and can’t wish himself back home. Can Dora and Boots help catch his wishes?
  4. Magic Schoolbus Trilogy Final Episode: Dora and Boots need to get home from Wizzle World for Dora’s fiesta de cumpleaños!

  Special Features & Extras

  • Dora’s Birthday Adventure Game: Using the arrow keys on your computer, help Dora find everyone she met in Wizzle World and the Wishing Wizzle who can wish her home for her her birthday.
  • Previews: Upcoming Nickelodeon DVD releases.
  • Sleeve Cover: Birthday Pop Up Surprise
  • Exclusive sticker sheet

  Lots to Learn

  Yes, you CAN learn while having fun – even BIRTHDAY fun! Dora’s Big Birthday Adventure teaches you some Spanish language skills and math skills, like how many candles do you see? Plus, there are new songs to sing and important lessons about friendship!


  Get it now: Dora's Big Birthday Adventure


  Related Stories
  192 Comments

  latest videos

  F992536120078

  What Should Happen on Your Birthday?

  • Schools should close.
  • You should get a $2000 shopping spree.
  • The circus should set up in your back yard.
  • A BIG party should be thrown.

  related stories

  Micro_nickelodeon-aritcle
  When Nick Jr. goes green, it REALLY goes green! This new DVD featuring all of your fave character...
  There are a ton of great 'toons on Nick and now you can get them on DVD! Get the reviews on shows...

  Entertainment in the forums

  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in Celebs:
  Katy Perry!
  reply about 1 hour
  FroggyBurton
  FroggyBurton posted in TV Shows:
  The Matrix Trilogy
  reply about 8 hours
  -TrueMorality-
  How I Met Your Mother
  reply about 8 hours
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 22 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 23 hours

  play online games