Kw-logo-smaller

A Cat In Paris: Exclusive Clip

A CAT IN PARIS, the 2012 Academy Award®-nominated animated film from GKIDS that has been captivating critics and audiences since its U.S. theatrical release in June, makes its cable, DVD and Blu-ray debut on October 9!

Exclusive Clip: Dino the Cat's and Zoe's Adventure

 

From directors Jean-Loup Felicioli and Alain Gagnol and France’s renowned Folimage animation studio, A CAT IN PARIS is a beautifully hand-drawn caper set in the shadow-drenched alleyways of Paris.  Dino is a cat that leads a double life.  By day he lives with Zoë, a little girl whose mother is a detective in the Parisian police force.  But at night Dino sneaks out the window to work with Nico – a slinky cat burglar with a big heart, whose fluid movements are poetry in motion as he evades captors and slips and swishes from rooftop to rooftop across the city skyline. 

 

3 Comments

latest videos

Cats

What's Your Favorite Cat?

  • Lion
  • Tiger
  • Leopard
  • Cougar

related stories

Micro_sci-micro
Watch an exclusive clip form SciGirls, which is sizzling info it's second season!
Micro_chasing-micro
Our EXCLUSIVE interviews with the stars of the new surfing film “Chasing Mavericks”
Micro_hotel-transylvania-micro
Watch an exclusive clip from Hotel Transylvania!
Micro_fgn_micro
Watch an exclusive promo that statrs airing during the "Family Game Night" marathon this Friday

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games