Kw-logo-smaller

The Donnas Concert Review

The Donnas Concert Review - Reviewed by Kidzworld on Dec 27, 2006
( Rating: 5 Star Rating)

They may just be the coolest rock band on the planet. Check out this review of the The Donnas in concert.

Where: Seattle, Washington
February 23, 2003

The Scene

There were no skimpy half tops, no stupid snakes or tigers, and no cheesey dance steps. The Donnas concert at the Showbox in Seattle was just a loud, kick-butt rock show that glorified fast cars, all-night parties, hanging out at the 7-11 and all those other things your parents warn you about. From the first guitar chord to the final time Torry Castellano pounded the drums, The Donnas took the audience on a one hour ride aboard their rock n'roll machine fueled by heavy guitar riffs, rawer-than-raw vocals and plenty of cowbell.

The Songs

Most of the tracks The Donnas played came from their latest album, Spend The Night, including Take It Off and the soon-to-be-released single, Who Invited You? But the band also ripped into a couple of older tracks including, Hyperactive and Midnight Snack. The band's high energy antics, led by Brett Anderson's thrashy vocals and Torry's wild drumming style, kept the audience moving and moshing for the entire set. By the end of the show, my ears were ringing, my heart was pounding and I wanted the mayhem to keep going. Next time The Donnas are in your town, Kidzworld highly suggests you Spend the Night at their show.

Rating: 5

What do you of The Donnas? Are they worth spending the night with? what you think.

Related Stories:

 • The Donnas - Spend The Night CD Review
 • Lincoln Park - Reanimation CD Review
 • Incubus - Concert Review
 • More Concert Reviews
 • 1 Comment

  latest videos

  F1046129119703

  What Were The Donna's First Called?

  • Four Funky Girls.
  • Homework Sucks.
  • Ragady Anne.
  • The Banger Sisters.

  related stories

  Entertainment in the forums

  thinhmac
  thinhmac posted in Movies:
   [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
  reply about 1 hour
  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 6 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 7 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 7 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Simpsons
  reply about 7 hours

  play online games