Kw-logo-smaller

Tooth Fairy :: Blu-Ray/DVD Review

As The Rock, Dwayne Johnson last wrestled professionally in a Handicap preliminary match for WrestleMania XX on March 14, 2004. Fast forward six years and Dwayne's no longer The Rock. He's The Tooth Fairy. And he'll be able to come home with you on Blu-Ray/DVD on May 4, 2010.


You Want the Tooth? You Can't Handle the Tooth!

Actually, Dwayne is only one of many Tooth Fairies in this family comedy, which also stars Ashley Judd, Julie Andrews, and Billy Crystal. Dwayne plays Derek Thompson, a hockey player whose nickname comes from his ability to knock out other players' teeth. His bad behavior on the ice gets him one week hard labor as the real Tooth Fairy: tutu, wings and magic wand mandatory. At first he "can't handle the tooth," but eventually learns how to adapt to his new position and finds himself rediscovering his own forgotten dreams.


Fairy Features

  • Tooth Fairy Training Center: A high-energy, kid-friendly boot camp that will get the whole family off the couch and into the fun
  • Featurettes
  • Deleted scenes
  • Gag reel
  • Fairy-oke

Related Stories:


2 Comments

latest videos

Tooth

Which other famous celebrities would make a good Tooth Fairy?

  • Zac Efron
  • Taylor Swift
  • Robert Pattinson
  • Lady Gaga

related stories

A hard-hitting hockey player is sentenced to a week of tooth fairy duty after he makes a little g...
Micro_cream-eggs-micro
A sweet-toothed dog that wolfed down 12 Cadbury Creme Eggs in one sitting has sparked new warning...
We’ve all heard them – or even used them – before. Sayings like: “I’ve got butterflies in my stom...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games