Kw-logo-smaller

So You Think You Can Dance Season 7 Ep. 1

On May 27th So You Think You Can Dance returned for its 7th season. You’d think after 7 seasons, the search to find amazing talent would decrease. But you’d be wrong. After only one episode of auditions, it’s clear that season 7 will not disappoint.


The show is going to be a little different this season. Instead of the usual Top 20 dancers (10 guys and 10 girls) competing for the title, there will only be a Top 10. And instead of sending one guy and one girl home each week, only one dancer will be eliminated. So don’t worry. Just because there’s only 10 dancers doesn’t mean the show will be any shorter.


Past Season Winners

With six seasons under our belt, it’s hard to keep track of all the winners. So here’s a list to refresh your memory:

  • Season 1 – Nick Lazzarini
  • Season 2 – Benji Schwimmer
  • Season 3 – Sabra Johnson
  • Season 4 – Joshua Allen
  • Season 5 – Jeanine Mason
  • Season 6 – Russell Ferguson

This season, the judges began their search in New York. Contestants put their best dancing shoes forward, trying to earn a plane ticket to Las Vegas.

The episode began with 22 year old Sarah Brinson, a contemporary dancer who the judges sent straight to Vegas. Later, Teddy Tedholm, a familiar face from season 6, returned to the show. But he didn’t need his crazy checkered pants to stand out. His bold, creative choreography and emotional performance moved the judges. Many other unique and talented dancers impressed the judges, but as always, there were a number of people who were simply there for comic relief, specifically a cross-dressing, horror-movie maker.


Related Stories:
0 Comments

latest videos

F994439166156

What's Your Fave Dance Move?

  • Breakdancing.
  • Pop dance moves.
  • Disco.
  • Tap dancing.

related stories

With over 30 songs that you probably have in some format already if you like them enough, Just Da...
So You Think You Can Dance wrapped up its 6th season on Wednesday night when over 10 million Amer...
Two years ago Konami released Dance Dance Revolution (DDR) Hottest Party for Wii. Now it’s time f...

Entertainment in the forums

-Gwen9--
-Gwen9-- posted in Celebs:
Katy Perry!
reply about 1 hour
FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 8 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 8 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 22 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 23 hours

play online games