Kw-logo-smaller

Camp Rock 2: The Final Jam Extended Edition Blu-Ray + DVD

Get ready to ROCK with the biggest musical event of the year! If you missed Camp Rock 2: The Final Jam on TV, or just wanna watch it again – plus see never-before-seen music scenes and songs – you gotta cop the Extended Edition Blu-Ray + DVD, in stores September 7!


The Movie

Join Mitchie (Demi Lovato), Shane, Nate and Jason (Jonas Brothers) and some brand-new campers across the lake! Mitchie can't wait to go back to Camp Rock and spend the summer making new music with her friends and superstar Shane Gray. But the slick new camp across the lake, Camp Star, has drummed up some serious competition, featuring newcomers Luke (Matthew "Mdot" Finley) and Dana (Chloe Bridges). In a sensational battle of the bands, will Camp Star's flashy production and over-the-top antics win, or will Camp Rock’s performers prove that music, teamwork and spirit are what truly matters?


The Extras

Camp Rock 2: The Final Jam Extended Edition Blu-Ray + DVD comes with the following special features and bonuses you just didn’t see on TV!

  • Rock-Along
  • Getting to know Camp Rock’s newest stars
  • Music videos by Camp Rockers from around the world

The Video: Heart and Soul

The Video: Saving What Matters

Related Stories:
3 Comments

latest videos

Rock_poll

Were you born to be a rock star?

  • Yes! I was born with a mic in my hand!
  • Maybe - I just need a bit more practice.
  • No way! Music ain't my thing.
  • Uh-uh. I get stage fright.

related stories

Micro_camprock2extendededdvd-micro
Return to Camp Rock for the Best Summer Yet in the Sequel to the Fan-Favorite Disney Channel Ori...
Micro_camprock_micro
The Jonas Brothers have known Demi Lovato since the first Camp Rock movie. As singers Mitchie and...
Micro_logo - mirco
Disney.com is proud to announce the third annual U Rock summer event, starting today! The popular...

Entertainment in the forums

catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 2 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 3 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 3 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 3 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Amazing World of Gumball. I do not like that show, I think its disgusting!
reply about 3 hours

play online games