Kw-logo-smaller

Fall TV Preview: Reign

Aug 05, 2013

The CW’s new show Reign focuses on Mary Queen of Scots. Learn more about the show in Kidzworld’s fall TV preview.

History Lesson

The CW has opened the history books to get inspiration for their fall 2013 lineup. Reign, set to premiere October 17, follows the story of Mary Stuart, better known as Mary Queen of Scots. Born in Scotland, Mary is sent to France to form an alliance between the two countries by marrying the king’s son, Prince Francis. Although arranged marriages are complicated enough, things get worse when Prince Francis’ half-brother Sebastian falls for Mary.

Starring…

Mary Queen of Scots is played by Adelaide Kane. Adelaide was born in Australia and is best known for playing Cora on Teen Wolf.

British actor Toby Regbo plays Prince Francis. Toby was in Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 and the film One Day.

Torrance Coombs stars as Sebastian, the half-brother of Prince Francis. Torrance is from Vancouver, Canada. He has been in The Tudors, Heartland and Battlestar Galactica.

Reign TV Trailer

Premieres: October 17 on The CW

Have Your Say

Will you watch Reign? Let us know!

 

3 Comments

latest videos

Arrow_poll

What is your fave TV show on The CW network?

  • Arrow
  • The Vampire Diaries
  • Supernatural
  • The Carrie Diaries

related stories

Micro_henry-cavill-micro
The newest Superman is making a splash in Man of Steel. Learn more about Henry Cavill in his Kidz...
Micro_beauty-and-the-beast-micro
We’re checking out the new beastly-hot TV series
Micro_thumb_hart of dixie micro
Hart of Dixie stars Rachel Bilson as a spunky doctor who moves from NYC to Bluebell, Alabama. Lea...
Micro_tyler-posey-teen-wolf-mic
We’re burnin’ up the cellphone with cute teen actor Tyler Posey who was runner-up for the part of...

Entertainment in the forums

FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 4 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 4 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 18 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 19 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 19 hours

play online games