Kw-logo-smaller

Celeb Causes - Justin Timberlake

Between touring all over the world, making record-breaking albums and looking over dating hottie Cameron Diaz, Justin Timberlake doesn't have too much spare time on his hands. So it's very cool that he makes time to make sure that kids don't lose their music programs. Justin feels so strongly that music and the arts are an essential part of education that he started the Justin Timberlake Foundation.

Justin Timberlake in The White House

Justin Timberlake was even invited to the White House to talk about the issue with former Prez Bill Clinton and Hilary Rodham Clinton. Justin Timberlake believes that getting involved in the music program in his school helped inspire him to pursue his dream. And hey, it worked out pretty well. Now he's trying to make sure you have that opportunity too. Justin Timberlake even made his first donation to his old elementary school, E.E. Jeter Elementary School in Tennessee.

Justin Timberlake: Giving Back

The Justin Timberlake Foundation is a member of The Giving Back Fund charity group and has a wicked website where Justin sometimes auctions off his personal stuff and *NSYNC's stuff to raise money for the charity. Check out www.givingback.org yourself!

Related Stories:

 • Celeb Causes: Britney Spears' Camps
 • Celebrities Mixed Up with the Law
 • More News and Gossip on Your Fave Stars!
 • 0 Comments

  latest videos

  What's your fave sport?
  • Horseback riding.
  • Martial arts.
  • Whatever I'm most likely to win at.
  • Sports? I don't do sports.

  related stories

  Entertainment in the forums

  catonio
  catonio posted in Movies:
  Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
  reply about 2 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
  reply about 3 hours
  Greenlily96
  Greenlily96 posted in Celebs:
  Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
  reply about 3 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Simpsons
  reply about 3 hours
  -Gwen9--
  -Gwen9-- posted in TV Shows:
  The Amazing World of Gumball. I do not like that show, I think its disgusting!
  reply about 3 hours

  play online games