Kw-logo-smaller

Usher :: Here I Stand CD Review

Usher :: Here I Stand CD Review - Reviewed by Kidzworld on May 26, 2008
( Rating: 4 Star Rating)

It has been a while since Usher dropped Confessions, but now he's back with Here I Stand. Kidzworld takes a listen.

It has been a while since Usher dropped Confessions, but now he's back with Here I Stand. Kidzworld takes a listen.

Usher :: Here I Stand

It's hard to believe that it's been four summers since everyone was pumping Yeah!!! from their car stereos. Since then Usher Raymond IV has gotten married and had a baby boy with wife Tameka Foster, so it makes sense that this newest album might be a little more mature. In some places this is true, but first single and chart topper In This Club is not one of those tracks. It's a pure club groove with Usher at his lady-loving best. The rest of the album shows a few different sides of grown-up Usher. Trading Places will satisfy the hip-hop heads, while Moving Mountains is classic Usher emotion where it sounds like he's singing for one last chance. New Daddy and husband Usher make an appearance too. In Prayer For You, he sings a little song to his young son, and Lifetime is a smooth ballad to his baby mama. With 18 tracks (one is hidden), Here I Stand is a nice comeback for Usher and we hope little baby Usher V knows that he's now the Prince of R & B because his dad is still the King.

Fun Facts

  • The album cover shows license plate 1126, his son's birthday.
  • Here I Stand features appearances by Jay Z, Beyonce, Jermaine Dupri, Young Jeezy, Will.I.Am, and Lil Wayne.
  • Usher has sold approximately 30 million albums worldwide.
  • He has won five Grammy Awards.

Hot Tracks

Love in This Club, Best Thing, Trading Places.

Rating: 4

Related Stories:
10 Comments

latest videos

F1165347268328

Favorite Usher Track?

  • Yeah!!!
  • Confessions.
  • Burn.
  • Love in This Club.

related stories

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games