Kw-logo-smaller

Singer - Ludacris Biography

Birthdate: September 11, 1977
Real Name: Chris Bridges

Ludacris Gets His Start

Ludacris started as a DJ at a radio station in Atlanta. It was here that Ludacris worked his rhymes on the mic, got the 411 on the music industry and became known throughout the Atlanta area. Eventually, Ludacris leaned toward a career as an MC rather than as a radio disc jockey.

Ludacris Gets His Big Break

Ludacris caught the eye of Scarface, the president of Def Jam Recordings, South, after his independent single What's Your Fantasy reached number one at an Atlanta radio station. Ludacris was the first artist to sign with Def Jam, South. Since then, Ludacris has had lots of huge hits, like Southern Hospitality, Phat Rabbit, Rollout (My Business), Area Codes, and Saturday.

Ludacris - Did U Know?

  • Ludacris made Teen People's "25 Hottest Stars Under 25" issue (June 2002.)
  • Ludacris likes to write his songs while driving.
  • Ludacris has had songs on several soundtracks, including Bad Boys II, The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious and Rush Hour 2.
  • Ludacris also played the role of Taj in 2 Fast 2 Furious.

Ludacris Says...

"I try to make good albums as well as dope singles. The kind of music that people blast in their rides'. It's my goal to make the kind of music that, if there was no television, no radio or no street teams... you'd still know about my record. That's what Word of Mouf is all about."

Related Stories:
13 Comments

latest videos

F1020904179859

Do U Dig Ludacris? Vote!

  • Yeah, he's the coolest rapper.
  • I like Eminem betta.
  • He's ok I guess.
  • I haven't really heard his stuff.

related stories

Micro_wsmic
You might think you know everything there is to know about singer/actress Willow Smith, but here’...
Micro_willow smith_micro
You may know Willow Smith from acting alongside her famous father, Will, in the movie I Am Legend...
Micro_jaden-smith-micro
You could say Jaden Smith is a "fresh prince" of Hollywood royalty. But despite having such super...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games