Kw-logo-smaller

The Bigger Lights Band Bio

The Bigger Lights have one rule and one rule only – the music always comes first. Check out the bio for this five-guy pop/rock band from Northern Virginia!


DIY Music

It took two and half years of pursuing music full-time for The Bigger Lights to see that one of the hardest parts of being "real" musicians is learning how to put the music first. But the hard work paid off, and now this young group is ready to release their self-titled debut full length. On The Bigger Lights (the album, not the group), vocalist Topher Talley, guitarists John Kendall Royston and Chris McPeters, bassist Dan Mineart and drummer Ryan Seaman have created a classic collection of pop/rock songs. The Bigger Lights are definitely entering 2010 with a sense of excitement and even more dedication to their “music first, business second” slogan, one that just may make stars out of one of pop music’s best kept secrets.


For more info on The Bigger Lights, check out www.myspace.com/thebiggerlights.


Related Stories:


0 Comments

latest videos

F1126246666140

Fave New Artist of 2005?

  • Barefoot.
  • Rhianna.
  • The Click Five.
  • The Veronicas.

related stories

Micro_spill_micro
It's been three years since you last heard from The Spill Canvas. That’s about to change. The fou...
Micro_veronicas_micro
The Veronicas: 20 year-old identical twins from Australia, Jess and Lisa Origliasso, blend natura...
Micro_gro_micro
Five guys meet; one hot band is formed. Geoff and Jamey Ice, brothers, along with Josh Jenkins, J...

Entertainment in the forums

thinhmac
thinhmac posted in Movies:
 [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] [s:p/zqh] Check it out on Youtube ! ha ha ###########.youtube.#########?v=IFCn8wTo1sk
reply about 5 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 10 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 11 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Okay first of all, to all those Swifties out there, Tay's got bad blood, and I knew she was trouble when she walked in. Ariana's got one less problem without her, because she broke free. And Taylor has to shake it off.  :) :) :) :) :) :) ;)
reply about 11 hours
-Gwen9--
-Gwen9-- posted in TV Shows:
The Simpsons
reply about 11 hours

play online games