Kw-logo-smaller

Top 10 Cartoon Superheroes (pg. 2)

#5. Best Superhero - The Thing

The Thing doesn't exactly blend into the crowd with his boulder-like body, which makes him look more like a villain than a superhero. Don't be fooled by his gruff exterior, though. The Thing has a heart of gold.

#4. Best Superhero - Daredevil

Attorney by day, superhero by night - Daredevil stands up for the little guy. He may be blind, but his other senses are super-heightened, including his sonar-like ability to perceive objects around him.

#3. Best Superhero - Batman

Despite having no actual super-powers, Batman is one of the coolest heroes in the business. He's got more gadgets than Inspector Gadget and arguably has the best symbol of all the superheroes.

#2. Best Superhero - Spider-Man

His double life as a superhero and a bookish nerd makes Spider-Man that much cooler. Sure, he'll save a city from disaster, but he'll also talk you through your math homework! What's cooler than that?!

#1. Best Superhero - Superman

The Man of Steel is an all-around good-guy. He's smart, totally upstanding and has just about every superpower there is - speed, flight, super-strength and more! He's also got one of the best outfits in the business!

Click here to more of our favorite cartoon superheroes!

Related Stories:
27 Comments

latest videos

F1118937757671

Who's Your Fave Superhero?

  • Batman.
  • Superman.
  • Spider-Man.
  • I don't really like comic books.

related stories

Micro_megamind_micro
He’s blue, he’s got a huge head, and he’s not your typical “hero.” In Megamind by Dreamworks Will...
Micro_ironman2moviereview-micro
Tony Stark reveals his secret identity as Iron Man and the whole world wants a piece of him! Find...
Play as Batman and Robin, or the Joker and dozens of other comic book villains, in LEGO Batman fo...

Entertainment in the forums

-Gwen9--
-Gwen9-- posted in Celebs:
Katy Perry!
reply about 1 hour
FroggyBurton
FroggyBurton posted in TV Shows:
The Matrix Trilogy
reply about 8 hours
-TrueMorality-
How I Met Your Mother
reply about 8 hours
catonio
catonio posted in Movies:
Phát sóng đầu tiên vào năm 2011, đã phim hoạt hình 3D 'Larva', ngay từ đầu, tạo ra một lượng fan hâm mộ lớn của cả trẻ em và người lớn một phần nhờ vào sự độc đáo, ngoại hài hước của hai nhân vật chính của nó, và cho vở hài kịch vui nhộn mà tiếp tục mà không có đường. Hiện nay, nó Đáng gây ra một cơn sốt không chỉ ở thị trường trong nước mà còn ra khỏi thị trường nước ngoài, với khoảng 1.000 mặt hàng của sản phẩm nhân vật có liên quan sẵn luôn luôn có và các phim hoạt hình của chính nó đang được phát sóng tại 97 quốc gia trên thế giới. Các tem Larva được ban hành dưới hình thức dán sẽ :. Hoàng vô độ và ngu ngốc chưa đa dạng Red, một đầu tham lam nóng giận và liệt nhưng khéo Léo. hồng, với khuôn mặt quyến rũ ẩn một sức mạnh rất lớn; Brown, một bọ hung độc đáo, quan tâm đến việc thu decimal quý giá của mình; Black, một con bọ của sức mạnh siêu nhân cho lực chết người và đấm; và Phổ, một con vẹt đó, nhìn từ trên cao xuống, lên vỗ của một sân, lực lượng Hach dịch. Ngoài ra, bao gồm bên lề của tem là các loại giấy dán tường, bạn có thể được sử dụng kết hợp với những con tem.      
reply about 22 hours
Greenlily96
Greenlily96 posted in Celebs:
Ok soooo this might not be a celeb but to me, he is......its PEWDIEPIEEEEE. I also like logan Lerman. And Niall Horan.
reply about 23 hours

play online games